Λίνα Φεγκάλι
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College

Μια σκέψη που με ακολουθεί καθημερινά πλέον είναι ότι δεν θα άλλαζα με τίποτα τις σπουδές που επέλεξα όταν ήμουν 18 χρονών.

Πορτρέτο της Λίνας Φεγκάλι
 • Πτυχιούχος Νομικής, Université Paris 13- Sorbonne Paris Nord
  Master 1, Université Paris 13 - Sorbonne Paris Nord, Droit des Affaires
  Master 2, Université d’Aix- Marseille

 • Μια σκέψη που με ακολουθεί καθημερινά πλέον είναι ότι δεν θα άλλαζα με τίποτα τις σπουδές που επέλεξα όταν ήμουν 18 χρονών.

  Θέλοντας να σπουδάσω Νομική, το Κολλέγιο IdEF μου προσέφερε ακριβώς αυτό που έψαχνα σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τη γαλλική γλώσσα.

  Σε μία τετραετή πορεία στο Κολλέγιο απέκτησα γνώσεις για μία σπουδαία επιστήμη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι καθηγητές ήταν προσιτοί και τα τμήματα σωστά δομημένα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για επίλυση κάθε απορίας, η έκφραση κάθε άποψης και η καθοδήγηση καθ’όλη τη διάρκεια των φοιτητικών ετών.

  Για μένα οι σπουδές αυτές ήταν το σκαλοπάτι για να με βοηθήσουν να ενταχθώ πολύ ομαλά στο μεταπτυχιακό μου στην Γαλλία και την ταυτόχρονη εργασία μου εκεί.

  Φυσικά και υπήρχαν δυσκολίες, η Νομική άλλωστε είναι μια επιστήμη που έχει απαιτήσεις και χρειάζεται αφοσίωση. Απλώς οι δυσκολίες εντός της σχολής ήταν η καλύτερη προετοιμασία για την επαγγελματική μου πορεία.

  Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία στις εξετάσεις επάρκειας και αφού ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στην Γαλλία, ξεκίνησα την 18μηνη άσκησή μου σε δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα και τέλος πέρασα τις εξετάσεις για την εγγραφή μου ως Δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

  Καμία σχολή δεν είναι εύκολη και σίγουρα η δική μας είναι και μακρόχρονη. Η μόρφωση όμως που αποκτήσαμε και οι δυνατότητες που προσφέρονται έχοντας ολοκληρώσει αυτές τις σπουδές είναι η ανταμοιβή μας.

  Μεταξύ άλλων, στη σχολή μας έμαθα πως η Νομική δεν είναι απλά γνώσεις, αλλά ένας τρόπος σκέψης. Γι’ αυτούς τους λόγους, είμαι χαρούμενη που συγκαταλέγομαι στους αποφοίτους της Νομικής Σχολής του Κολλεγίου IdEF.

Λίνα Φεγκάλι