Διεθνείς Συνεργασίες | IdEF College
 • Διεθνείς Συνεργασίες

Διεθνείς Συνεργασίες

01.02.19

 • Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

   

  Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

   

  Το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

   

  Université Paris 13 – Sorbonne Paris Cité

   

  Université Paris 13 – Sorbonne Paris Cité

   

  Το Κολλέγιο Institution d'Etudes Francophones (IdEF) άρχισε τη λειτουργία του το 1995 συμπράττοντας με το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Paris 13 – Sorbonne Paris Cité, με σκοπό την παροχή των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του Paris 13 στην Ελλάδα.

  Το Πανεπιστήμιο Paris 13 – SorbonneParisCité είναι ένα από τα σημαντικότερα Δημόσια Γαλλικά Πανεπιστήμια πολλαπλών κατευθύνσεων. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 22.000 φοιτητές σε όλο το φάσμα των ακαδημαϊκών σπουδών. Βρίσκεται στην βόρεια περιφέρεια του Παρισιού και είναι εγκατεστημένο σε τέσσερις Πανεπιστημιουπόλεις.

  Σχετικός σύνδεσμος: http://www.univ-paris13.fr/

   

  Université Numérique Juridique Francophone

   

  Université Numérique Juridique Francophone

   

  Το Université Numérique Juridique Francophone (UNJF) είναι ένα από τα μεγάλα «Θεματικά ηλεκτρονικά Πανεπιστήμια» του οποίου η ανάπτυξη ξεκίνησε και υποστηρίζεται από το Γαλλικό κράτος (Ministère de l'Enseignement Supérieur et de la Recherche).

  Aναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Νομικών Σχολών που αποτελεί την ανωτερή αρχή αντιπροσώπευσης των υπευθύνων νομικών σπουδών σε Πανεπιστημιακό επίπεδο.

  Η κύρια αποστολή του είναι η παροχή εξ`αποστάσεως εκπαίδευσης στους νομικούς τομείς.

  Οι φοιτητές των συνεργαζόμενων νομικών σχολών Γαλλικών Πανεπιστημίων έχουν πρόσβαση στα μαθήματα και τις βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες από τους προσωπικούς τους υπολογιστές με χρήση κωδικού.

  Με αυτό τον τρόπο, οι φοιτητές του Κολλεγίου IdEF μπορούν να παρακολουθούν εκτός από τις διδασκαλίες στο Κολλέγιο και τις βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες του UNJF.

  Σχετικός σύνδεσμος: http://www.unjf.fr/