Διεθνείς Συνεργασίες Γαλλικού Κολλεγίου Αθήνας | IdEF College
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College
 • Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

   

  idef team hellas

  Το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

   

  Sorbonne Paris Nord

   

  sοrbonne paris nord

   

  Το Κολλέγιο Institution d'Etudes Francophones (IdEF) άρχισε τη λειτουργία του το 1995 συμπράττοντας με το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord, με σκοπό την παροχή των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του  στην Ελλάδα.

  Το Πανεπιστήμιο SorbonneParisCité είναι ένα από τα σημαντικότερα Δημόσια Γαλλικά Πανεπιστήμια πολλαπλών κατευθύνσεων. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 22.000 φοιτητές σε όλο το φάσμα των ακαδημαϊκών σπουδών. Βρίσκεται στην βόρεια περιφέρεια του Παρισιού και είναι εγκατεστημένο σε τέσσερις Πανεπιστημιουπόλεις.

  Σχετικός σύνδεσμος: https://www.univ-spn.fr/

   

  Université Numérique Juridique Francophone

   

  Université Numérique juridique Francophone

   

  Το Université Numérique Juridique Francophone (UNJF) είναι ένα από τα μεγάλα «Θεματικά ηλεκτρονικά Πανεπιστήμια» του οποίου η ανάπτυξη ξεκίνησε και υποστηρίζεται από το Γαλλικό κράτος (Ministère de l'Enseignement Supérieur et de la Recherche).

  Aναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Νομικών Σχολών που αποτελεί την ανωτερή αρχή αντιπροσώπευσης των υπευθύνων νομικών σπουδών σε Πανεπιστημιακό επίπεδο.

  Η κύρια αποστολή του είναι η παροχή εξ`αποστάσεως εκπαίδευσης στους νομικούς τομείς.

  Οι φοιτητές των συνεργαζόμενων νομικών σχολών Γαλλικών Πανεπιστημίων έχουν πρόσβαση στα μαθήματα και τις βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες από τους προσωπικούς τους υπολογιστές με χρήση κωδικού.

  Με αυτό τον τρόπο, οι φοιτητές του Κολλεγίου IdEF μπορούν να παρακολουθούν εκτός από τις διδασκαλίες στο Κολλέγιο και τις βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες του UNJF.

  Σχετικός σύνδεσμος: http://www.unjf.fr/

   

  Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία

  olympiaki akadimia idef

   

  Το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF είναι ακαδημαϊκος συνεργάτης της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

  Μαζί, προσφέρουν Υποτροφίες φοίτησης -50% για το Πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού STAPS, σε ΟΛΕΣ τις Αθλητικές Ομοσπονδίες ΟΛΗΣ της Ελλάδας.

   

Διεθνείς Συνεργασίες