Αλεξία Παλαιοκρασσά
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College

Οι σπουδές στο Κολλέγιο συνέβαλαν στο να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις και παράλληλα να εμπλουτίσω τις υπάρχουσες.

Αλεξία Παλαιοκρασσά
 • - Personal Fitness Trainer
  - Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Université Sorbonne Paris Nord

 • Ο αθλητισμός αποτελεί για εμένα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολούμαι με το μπάσκετ σε γυναικεία ομάδα, ενώ τα τελευταία 6 έτη, ασχολούμαι πολύ εντατικά και με το γυμναστήριο.

  Από το 2019, εργάζομαι σε γυμναστήριο, έπειτα από παρακολούθηση σεμιναρίων Personal Training. Το ίδιο διάστημα αξιοποίησα την υποτροφία που μου δόθηκε από το Κολλέγιο IdEF και ξεκίνησα τις σπουδές μου. Από το 2020, που βρισκόμουν στο δεύτερο έτος, ξεκίνησα να εργάζομαι σε δικό μου χώρο. Οι σπουδές στο Κολλέγιο συνέβαλαν στο να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις και παράλληλα να εμπλουτίσω τις υπάρχουσες.

  Σήμερα έχω φτάσει σε ένα επαγγελματικό επίπεδο που χωρίς τις σπουδές αυτές δε θα είχα καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης του Κολλεγίου και τους καθηγητές για την στήριξη αυτά τα τέσσερα χρόνια, μιας και ήταν δύσκολος ο συνδυασμός εργασίας και σπουδών τόσο υψηλού επιπέδου ταυτόχρονα. Τέλος, θεωρώ πως το IdEF αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σπουδές στις Επιστήμες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

   

   

Αλεξία Παλαιοκρασσά