Μελίνα Κοραντζάνη
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College

Γνωρίζοντας ήδη την Γαλλική γλώσσα αποφάσισα να φοιτήσω στο κολέγιο IdEF, επιθυμώντας να συνεχίσω αργότερα τις σπουδές μου στην Γαλλία με εξειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο.

Πορτρέτο της Μελίνας Κoραντζάνη
 • - Master 2, Droit et Management du Transport Aérien
  - Diplôme d'Etudes Supérieures Universitaires Management du transport aérien
  - Πτυχίο Νομικής, Université Sorbonne Paris Nord

   

 • Ξεκίνησα τα ακαδημαϊκά μου χρόνια ως φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, η Νομική ήταν όμως η επιστήμη που με γοήτευε ιδιαιτέρως.

  Γνωρίζοντας ήδη την Γαλλική γλώσσα αποφάσισα να φοιτήσω στο κολέγιο IdEF, επιθυμώντας να συνεχίσω αργότερα τις σπουδές μου στην Γαλλία με εξειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Χάρη στην υγειονομική κρίση όμως παρακολούθησα τελικά το Μ1 στην Ελλάδα ανακαλύπτοντας έτσι τον κόσμο του Εμπορικού Δικαίου.

  Στη συνέχεια έγινα δεκτή στο Μ2 "Droit et Management du Transport Aérien" στο πανεπιστήμιο Aix-Marseille ενώ παράλληλα παρακολουθούσα τα μαθήματα για
  το "Diplôme d'Etudes Supérieures Universitaires Management du transport aérien".

  Προσφάτως έμαθα ότι και τα δύο πτυχία τα ολοκλήρωσα με επιτυχία. Το θέμα της Μεταπτυχιακής μου εργασίας σχετιζόταν με την εξέλιξη της αεροπορικής ασφάλειας "sécurité des vols" και πιο συγκεκριμένα κατά πόσο η ασφάλεια των αερομεταφορών είναι ενα κεκτημένο ή αποτελεί πάντα "un enjeu mondial". Πλέον είμαι Υπεύθυνη Πτήσεων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ενώ επιθυμώ να γίνω μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ώστε να εργαστώ ως νομικός σε ζητήματα που άπτονται των Αερομεταφορών.

Μελίνα Κοραντζάνη