Μιχάλης Λίνας
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College

Βρίσκομαι στον επαγγελματικό χώρο από σχετικά μικρή ηλικία, συγκεκριμένα από 19 ετών, όταν βρισκόμουν στο δεύτερο έτος της Νομικής, στο Κολλέγιο IdEF.

Πορτρέτο του Μιχάλη Λίνα
 • - Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών
  - Διδακτορικός Φοιτητής University of Bolton Financial Cybercrime
  - Master of Philosophy (MPhil) University of Bolton Financial Cybercrime
  - Πτυχιούχος Νομικής Université Paris 13 - Sorbonne Paris Nord

 • Βρίσκομαι στον επαγγελματικό χώρο από σχετικά μικρή ηλικία, συγκεκριμένα από 19 ετών, όταν βρισκόμουν στο δεύτερο έτος της Νομικής, στο Κολλέγιο IdEF.
  Ήμουν τυχερός να βρω γραφείο όπου ασχολείται, πολύ ειδικά, με τον τομέα του δικαίου που ήθελα να επικεντρωθώ, αυτόν του ποινικού δικαίου.

  Ολοκλήρωσα την άσκηση μου και λαμβάνοντας την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, συνέχισα να εργάζομαι στο γραφείο όπου ξεκίνησα, αρχικά ως συνεργάτης και πλέον σε ρόλο συνεταίρου.

  Αυτή την στιγμή, πέρα από τα πλέον 7 χρόνια που βρίσκομαι στον ευρύτερο χώρο της δικηγορίας, είτε από την «μεριά» του φοιτητή, είτε από του ασκούμενου, είτε πλέον από του δικηγόρου,  είμαι διδακτορικός φοιτητής στο ποινικό δίκαιο σε διατριβή που πραγματεύεται τον συνδυασμό οικονομικού και ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην δημιουργία νέας ποινικής νομοθεσίας η οποία θα καλύπτει τα παραπάνω αδικήματα σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.

  Δείτε όλη τη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Λίνας στον καθηγητή του Κολλεγίου IdEF, κύριο Καραθανάση:

   

Μιχάλης Λίνας