Θεόδωρος Παπαζήσης
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College

Προσωπικά για εμένα το IdEF είναι μια τεράστια δεξαμενή γνώσεων τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Θεόδωρος Παπαζήσης
 • -Master 1 Επιστήμες & Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  Κατεύθυνση: Fitness ,Αθλητική Προπονητική και Βελτιστοποίηση των Αθλητικών Επιδόσεων, Φυσιολογία, αποκατάσταση & πρόληψη τραυματισμών
  -Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Université Sorbonne Paris Nord.
  -Indoor Cross training & TRX instructor
  -Personal training

 • Ασχολούμαι στο χώρο των γυμναστηρίων γύρω στα 20 χρόνια. Πρώτα η σύζυγός μου είχε συνεταιρικά ένα γυμναστήριο και από το 2014 έχουμε μαζί το δικό μας χώρο. Για να ανταπεξέλθω στη δουλειά παρακολούθησα κάποιες ιδιωτικές σχολές για διάφορα αντικείμενα όπως το personal training, TRX, BOSU και για βασικές γνώσεις ανατομίας που χρειαζόταν ώστε να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις απαιτήσεις του επαγγέλματος.


  Στην αρχή και έχοντας να κάνω με αρχάριους οι απαιτήσεις ήταν μικρές. Όταν όμως αργότερα ο όγκος δουλειάς μεγάλωσε, αυξήθηκαν και οι απαιτήσεις και προσπαθούσα πάντα με τη βοήθεια της γυναίκας μου να ανταπεξέρχομαι. Τότε ήταν που κατάλαβα πως αυτό που γνώριζα δεν ήταν επαρκές.


  Η ευκαιρία του IdEF ήταν για εμένα σαν “μάνα εξ’ ουρανού”. Από την 1η στιγμή οι πάντες μέσα στο Πανεπιστήμιο αγκαλιάζουν και νοιάζονται για τον φοιτητή. Από τον Πρόεδρο μέχρι και τη γραμματειακή υποστήριξη. Όλοι δείχνουν έμπρακτα ενδιαφέρον και προσπαθούν να καλύψουν με κάθε τρόπο δυσκολίες ή μαθησιακά κενά που υπάρχουν στους φοιτητές είτε με υλικό είτε ακόμα και με ραντεβού αποκλειστικά με τον εκάστοτε καθηγητή για την κάλυψη των αναγκών.


  Προσωπικά για εμένα το IdEF είναι μια τεράστια δεξαμενή γνώσεων τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Στη σχολή διδαχτήκαμε τον ελληνικό τρόπο σκέψης αλλά και τον ευρωπαϊκό. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με καταπληκτικούς επιστήμονες που ο καθένας στον τομέα του ήταν αυθεντία. Σήμερα έχοντας τελειώσει με τις σπουδές μου κατέχω ένα δυνατό εργαλείο που δεν είναι άλλο από τις γνώσεις που αποκόμισα και μπορώ πλέον να κινηθώ τόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο αθλητών ή ασκούμενων όσο και σε επαγγελματικό με επαρκή πλέον γνώση.

   

   

Θεόδωρος Παπαζήσης