5ος κύκλος Υποτροφιών του Γαλλικού Κολλεγίου της Ελλάδας (IdEF)
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College
5ος κύκλος Υποτροφιών του Γαλλικού Κολλεγίου της Ελλάδας (IdEF)
 • Με χαρά σας ενημερώνουμε για την έναρξη του 5ου κύκλου της εκπαιδευτικής συνεργασίας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ με το ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (IdEF) το οποίο έχει γίνει ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

  Υπενθυμίζουμε ότι το Γαλλικό Κολλέγιο είναι Ακαδημαϊκός Συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

  Στα πλαίσια της συνεργασίας, παρέχονται από το Κολλέγιο Υποτροφίες σπουδών 50%, με φοίτηση στην Αθήνα η εξ αποστάσεως, σε σύμπραξη με το διεθνώς αναγνωρισμένο Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord - Paris 13.

  Η Παροχή περιλαμβάνει πέντε (5) υποτροφίες 50% στο Πρόγραμμα «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού - STAPS». Η διάρκεια των σπουδών είναι τριετής ή τετραετής, τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα και το πτυχίο που απονέμεται είναι το Κρατικό Γαλλικό Πτυχίο της Σορβόννης που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη.

  Idef ethnoa ypotrofies2024

  Τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε με φυσική παρουσία είτε εξ αποστάσεως. Βασική προϋπόθεση για την εγγραφή είναι το Απολυτήριο Λυκείου. Πτυχίο από ΑΕΙ ή άλλες Σχολές λαμβάνονται υπόψη κατά την κατάρτιση του προγράμματος των σπουδών.

  Η έναρξη των σπουδών γίνεται τον Οκτώβριο κάθε έτους.

  Οι φοιτητές του Κολλεγίου είναι κανονικά εγγεγραμμένοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord - Paris 13, έχουν την ίδια φοιτητική ιδιότητα και λαμβάνουν την ίδια εκπαίδευση με τους φοιτητές που σπουδάζουν στο Παρίσι. Τα πτυχία που απονέμονται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών, είναι τα Εθνικά Γαλλικά Πτυχία και αναγνωρίζονται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο ως πτυχία της Σορβόννης. Στην Ελλάδα η αναγνώριση γίνεται από το ΑΤΕΕΝ (πρώην ΣΑΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων δυνάμει του ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄) και δίνει δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ καθώς και στην εγγραφή στα μητρώα της ΓΓΑ.

   

  ypotrofies idef college

  Εγγραφές:

  Για την εγγραφή με Υποτροφία απαιτείται κατάθεση δήλωσης της ΕΘΝΟΑ προς το Κολλέγιο, κατόπιν πρότασης των Αθλητικών Ομοσπονδιών που θα επιβεβαιώνουν το δικαίωμα χρήσης της Υποτροφίας από τους προτεινόμενους αθλητές.

  Επισημαίνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού των υποτροφιών, οι αιτήσεις θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα υποβολής.

  Πρώτος κύκλος ανακοίνωσης αποτελεσμάτων: 26 Ιουλίου 2024 για αιτήσεις έως 12 Ιουλίου 2024.

  Δεύτερος κύκλος ανακοίνωσης αποτελεσμάτων: 27 Σεπτεμβρίου 2024 για αιτήσεις έως 20 Σεπτεμβρίου 2024.

   

   

5ος κύκλος Υποτροφιών του Γαλλικού Κολλεγίου της Ελλάδας (IdEF)

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

«Θέλετε να σας καλέσουμε για παραπάνω πληροφορίες; παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος »

Ονοματεπώνυμο *
Προσθέστε το oνοματεπώνυμο σας

Email *
Προσθέστε το Email σας

Τηλέφωνο*
Προσθέστε το τηλέφωνο σας

Παρακαλούμε εισάγετε όποια άλλη πληροφορία θεωρείτε ως χρήσιμη

Δηλώστε ότι συμφωνείτε με το παραπάνω