Συνεργασία Κολλεγίου IdEF με την ΕΘΝΟΑ | IdEF College
Ακολουθήστε μας:
Facebook
Instagram
Youtube
To logo του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF College
Το ιδιωτικό κολλέγιο προσφέρει υποτροφίες για τη σχολή φυσικής αγωγής και αθλητισμού
 • Το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF, παράρτημα του Πανεπιστημίου Paris 13 της Σορβόννης στην Ελλάδα, και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) υπέγραψαν Συμφωνία για την παροχή Υποτροφιών φοίτησης στους αθλητές που ανήκουν σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες.

  Το ιδιωτικό κολλέγιο προσφέρει υποτροφίες για το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού

  Σε συνάντηση στα γραφεία της ΕΘΝΟΑ στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, κύριος Γιώργος Αλικάκος και ο Πρόεδρος του Γαλλικού Κολλεγίου της Ελλάδας Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης επισημοποίησαν τη μεταξύ τους συνεργασία με την υπογραφή συμφωνίας παροχής Υποτροφιών προς τους αθλητές. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF θα είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

  Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ κύριος Γιώργος Αλικάκος ανέφερε για τη συνεργασία με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την επισημοποίηση της Συνεργασίας μας με το Γαλλικό Κολλέγιο και το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Χάρις σε αυτό το νέο πρόγραμμα Υποτροφιών που εγκαινιάζουμε σήμερα, δίνεται η δυνατότητα σε νέους Αθλητές και Αθλήτριες να αποκτήσουν αναγνωρισμένο κρατικό Γαλλικό πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού χωρίς να χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό. Με τη συμβολή της ΕΘΝΟΑ οι αθλητές που θα προταθούν από τις Ομοσπονδίες τους θα έχουν Υποτροφία φοίτησης 50% για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αμαργιανάκη, ο οποίος κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για να μπορούν οι Αθλητές να αποκτήσουν και ακαδημαϊκά εφόδια παράλληλα με την ενασχόληση τους με τον Αθλητισμό.»

  Ο Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης δήλωσε: «Το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και το Πανεπιστήμιο Paris 13 της Σορβόννης, επίσημοι Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ολοκλήρωσαν σήμερα το πλαίσιο συνεργασίας τους και με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, προκειμένου να παρέχουν υποτροφίες φοίτησης σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες όλων των αθλητικών ομοσπονδιών της Ελλάδας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη της ΕΘΝΟΑ και του Προέδρου κ. Αλικάκου και δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο σπουδών που διακρίνει το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης για τους Έλληνες φοιτητές που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά προπονητών και καθηγητών φυσικής αγωγής σε όλη την Ευρώπη».

  Με την υπογραφή της συνεργασίας του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, προσφέρεται από κοινού η δυνατότητα για κατοχύρωση Υποτροφιών φοίτησης -50% από υποψήφιους σπουδαστές για το Πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού STAPS, σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες της ελληνικής επικράτειας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα Φυσικής Αγωγής, μπορείς να δεις εδώ.
  Ενημερώσου για το πρόγραμμα υποτροφιών στο 210 6980772 και 210 6930474.

  logo idef ethnoa

Συνεργασία Γαλλικού Κολλεγίου IdEF με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία